Leget med tanken om at sælge?

Der kan være mange grunde til at man ønsker at sælge sit website eller webshop. Det kan være man ikke brænder for konceptet mere, har brug for at frigøre kapital eller har svært ved at gøre konceptet til den forretning som man havde håbet på.
Lige meget årsagen er det ofte svært at nå til beslutningen om at sætte til salg, da offentliggørelse af salg ofte kan have nogle uheldige bivirkninger, specielt hvis ikke man får solgt.

Folk vil altid stille spørgsmålstegn ved hvorvidt konceptet er bæredygtigt når ejeren vælger frivilligt at sælge, men som nævnt kan der jo være mange årsager til at sælge.
Desværre er mange hurtige til at dømme frem for at se mulighederne hvilket kan virke forstyrrende for en salgsproces, og ikke mindst få store konsekvenser for den videre drift. Dette kan både være gældende såfremt man ikke får solgt men også for en potentiel ny ejer.

Det er en ærlig sag at nå til den erkendelse at en ny ejer måske har en bedre chance for at opnå succes med ens koncept end man selv har. Hvilket samtidig betyder at konceptet nødvendigvis ikke taber værdi fordi man ikke selv har formået at skabe et stor økonomisk overskud, eller hvad man måtte betegne som en succes, så længe potentialet er til stedet.

”Undgå de negative sideeffekter og fokuser på kontakt til de mest seriøse købere”

Med en ”diskret annonce” hos Sitetrader undgår du en direkte offentliggørelse af salget, hvilket betyder at du kun vil få henvendelser fra de mest seriøse potentielle købere. Du holder dit koncept anonymt indtil du er tryk ved at offentliggøre det for en potentiel køber og indtil da vil al korrespondance forgå 100% anonymt gennem vores interne beskedsystem.

Skulle annoncen mod forventning ikke ende i salg har dit koncept ikke offentligt været annonceret, så den daglige drift kan forløbe uændret. Driver du f.eks. en webshop vil kunder ikke føle sig utrygge ved at handle hos dig, som ofte er tilfældet hvis det bliver offentligt kendt at webshoppen er til salg.

Tips: Beskriv dit koncept, website eller webshop så potentielle købere ikke direkte kan drage relationer til dit domæne, og videregiv kun yderligere oplysninger hvis du vurderer at en potentiel køber er tilstrækkelig seriøs.

Opret annonce

Sæt til salg allerede i dag!

Sælg dit Website, Webshop, Domæne eller App. Hurtigt og let.

Opret annonce